Pesuallashana Aqva Curvam mattamusta

235,00 

Materiaali: Messinki. QuickMount -pikakiinnitys. Väri: mattamusta. Varustettu bide-suihkulla.

Tuotetunnus (SKU): AF012042 Osasto:

Kuvaus

Aqva Curvam hanan muotoilu on pehmeän eleganttista, jonka suunnittelun inspiraation lähteenä on käytetty järviveden alla hennosti muotoilutta kiveä.  Varustettu bide-suihkulla .

Mitat:

Korkeus: 168 mm
Ulottuma: 109 mm

OMINAISUUDET:

QuickMount:

QuickMount-pikakiinnityksellä asennat hanasi jopa 20 sekunnissa altaan päältä. QuicMount on uudenlainen ja nopea pikakiinnitys, joka helpottaa huomattavasti asentajan työtä.

EcoFeel:

EcoFeel-säätöosa antaa kädelle pienen tunteen hanaa avattaessa, joka ohjaa ekologisempaan veden kulutukseen. Espanjalaisen Sedalin käyttövarmat säätöosat varmistavat luotettavan käytön hanoille.

TAQ FLX:

TAQ FLX-putkessa on uusi Tucain insinöörien suunnittelema Anti Corrosion-sidos, joka mahdollistaa entistä pidemmän käyttöiän. Anti-bakteerinen erikoispitkä putkiliitäntä asennus muttereilla mahdollistaa nopean ja luotettavan liitoksen vesiverkkoon.

Hyväksynnät ja materiaalit:

Hana on STF-hyväksytty ja täyttävää ääniluokka 1 vaatimukset. Hanassa käytetään parasta DZR messinkiä jolla varmistetaan, että hanan raskasmetalli liukenemat sekä sinkkikato ovat markkinoiden pienimpiä ja täten turvallisia käyttää.

5 vuoden takuu

Lisätiedot

Paino 2 kg