Pesuallashana Aqva Recta mattamusta

235,00 

Materiaali: Messinki. QuickMount -pikakiinnitys. Väri: mattamusta. Varustettu bide-suihkulla

Tuotetunnus (SKU): AF012022 Osastot: ,

Kuvaus

Aqva Recta hanan muotoilu on pehmeän eleganttista, jonka suunnittelun inspiraation lähteenä on käytetty järviveden alla olevaa kulmikasta kiveä. Varustettu bide-suihkulla.

Mitat:

Korkeus: 168 mm
Ulottuma: 106,5 mm

 

OMINAISUUDET:

 

QuickMount:

QuickMount-pikakiinnityksellä asennat hanasi jopa 20 sekunnissa altaan päältä. QuicMount on uudenlainen ja nopea pikakiinnitys, joka helpottaa huomattavasti asentajan työtä.

 

EcoFeel:

EcoFeel-säätöosa antaa kädelle pienen tunteen hanaa avattaessa, joka ohjaa ekologisempaan veden kulutukseen. Espanjalaisen Sedalin käyttövarmat säätöosat varmistavat luotettavan käytön hanoille.

 

TAQ FLX:

TAQ FLX-putkessa on uusi Tucain insinöörien suunnittelema Anti Corrosion-sidos, joka mahdollistaa entistä pidemmän käyttöiän. Anti-bakteerinen erikoispitkä putkiliitäntä asennus muttereilla mahdollistaa nopean ja luotettavan liitoksen vesiverkkoon.

 

Hyväksynnät ja materiaalit:

Hana on STF-hyväksytty ja täyttävää ääniluokka 1 vaatimukset. Hanassa käytetään parasta DZR messinkiä jolla varmistetaan, että hanan raskasmetalli liukenemat sekä sinkkikato ovat markkinoiden pienimpiä ja täten turvallisia käyttää.

 

5 vuoden takuu

 

Lisätiedot

Paino 2.5 kg